Nova temporada i il·lusions renovades

Aquest setembre encetem una nova Temporada amb més il·lusió i equips, i amb l’objectiu principal de mantenir i incrementar l’esforç i compromís de tot el col·lectiu de jugadors, pares i entrenadors, per tal de contribuir a la formació tant personal com esportiva de les noies i els nois que integren els diferents equips del Bàsquet Claret.
Si d’això resulta a més que s’assoleixen reconeixements en les diferents competicions, (Campions “Copa Colegial 2015” dels nois de ESO/Batxillerat, Campions de la “Mini-Copa Colegial 2015” dels nois de 5è i 6è de primària o el 4rt lloc de les noies de 4rt de primària al màxim nivell de la seva categoria Pre-Mini, etc…), doncs encara ens restarà a tots plegats una satisfacció addicional per la feina feta i ganes renovades per la que ha de venir.
Breument, aquest any el Bàsquet Claret participarà a les competicions de la Federació Catalana de Basquetbol amb un total de 22 equips, 10 de femenins i 12 de masculins des de la categoria pre-mini (2n-3r de primària) fins a la categoria Sènior, i sense oblidar a més l’activitat de l’Escola de Bàsquet que a partir del mes de gener compagina l’activitat intersetmanal amb trobades durant el cap de setmana amb altres escoles.

NOVA-TEMPORADA

Dissabtes al “Pati Vell” i Diumenge al pavelló de l’Esportiu Claret!

Per últim aquest any estem contents d’haver pogut agrupar a les instal·lacions del Col•legi tots els partits que juguin els nostres equips com a locals. En aquest sentit, els dissabtes matí i també a la tarda, teniu assegurada una bona sessió de partits al Pati Vell, fent esment especial dels dissabtes tarda en que coincidiran consecutivament partits dels equips grans femenins, Sènior, Sots-21 i Júnior.
D’altre banda, i després d’uns anys disputant principalment els partits “a cobert” en altres instal·lacions, enguany s’ha arribat a un acord amb l’Esportiu per tal d’utilitzar el pavelló els diumenges al matí pels partits, principalment, dels equips Sènior, Sots-25, Junior i Cadet que s’alternaran en diferents cap de setmana.
Això garanteix que sigui dissabte o sigui diumenge cada setmana sabeu que podeu anar al Pati Vell o al pavelló (entrada per c/Nàpols) a passar una bona estona, gaudir amb l’esforç dels nostres jugadors i aprofitar les activitats paral·leles que anirem organitzant per passar-ho grans i petits encara millor.